Gatans parlament – tennismatchlobbyn: 1-0

Tennismatchen mellan Sverige och Israel planeras nu att spelas inför tomma läktare. Fritidsnämnden bedömer att det vore en alltför hög säkerhetsrisk att släppa in publik.

Nu beräknas spektaklet gå två miljoner back, och då är de sannolika våldsamma upploppen och polisinsatsen inte inräknad. Vad gäller de två miljonerna så kommer Malmöborna få stå för åtminstone en del av den notan. Palestinier i Malmö ska alltså först få se sin släkt och sina vänner utplånas i Israels anfallskrig mot Gaza och sen betala årets förlustaffär när Malmö stad av rena prestigeskäl tänker låta Israel skicka hit sina tennisstjärnor till DC-matchen.

Det är tur att Gatans Parlament (som de kverulanta Malmömoderaterna kallar oss) finns här för att köra över den borgerliga låtsasdemokratin. Tomma läktare är en halv seger. Nu ska bara matchen stoppas också.

Nu kör vi!

Annonser

1 kommentar

  1. Gatans parlament? Räcker det inte med att kalla er terrorister? Jag menar, ni förstör ju bara. Ni förstör för sportentusiaster, ni förstör för staten, ni förstör Sveriges rykte, ni förstör för Malmös kommun. Vem i helvete kallar ni för kverulanter egentligen? Det är ju ni som gnäller om hur orättvist livet är och hur synd det är om terroristerna i Gaza.
    Befria er från samhällets plågor, innan någon annan gör det.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s