Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med Afa Julia? Skicka ett mail till:

antifa.julia@hushmail.com

Annonser

5 kommentarer

 1. Förslag till brevinkasst-flygblad – Under dom senaste hundra åren så har polisen varit sammankopplad med rättvisa,ordning och dom svagas beskyddare, men vi vet att så är absolut inte fallet, polisen har inte förespråkat rättvisa, ordningen i sammhället har definitivt inte varit deras förtjänst, och dom är snarare dom svagas pöbel än beskyddare, så efter åratal av missnöje och orättvisa så har det skapas en organisation som
  kallas antifa, som ska hädanefter ansvara för det som polisen har misslyckats med, ditt bostadsområde är nu under vakt av RÄTTVISANS VÄKTARE som kommer göra allt i sin makt att för att MORALEN och inte den kapitalistiska lagen följs!/ RÄTTVISANS VÄKTARE kan man använda som motto!
  mycket att slipa på men ni fattar principen hoppas jag
  ps. om ni väljer att använda ide´n så skulle jag gärna vilja veta det + hjälpa till att dela ut såklart. Annars kan ni skicka den till antifa.se och be dom att skicka vidare den till andra lokala grupperinger, kram från mrmikkelsen =)

 2. Varför måste ni klottra som några j-a småungar, det är sanslöst vad andra ska få betala för att ni saboterar

 3. Hej!
  Jag heter Dan Ivarsson och arbetar som journalist på Sydsvenskan. Och postar in här för att få kontakt med dig.
  Nu ska vi på Sydsvenskan göra en fördjupning om den autonoma vänstern i Malmö/Lund. Planeringen är 3-4 helsidor söndagen den 20 september. Ett projektnamn är ”den autonoma vänstern – så funkar det”.
  Bakgrunden är – förstås – att det senaste året har inneburit väldigt många uppmärksammade aktioner i Malmö/Lund: ESF, Reclaim, husockupationer, Stoppa matchen, Romano Trajo etc.
  Vad jag vill, och vad Sydsvenskans läsare vill, är att höra direkt från aktiva autonoma hur de tänker, vad de brinner för.
Vi vill träffa många olika människor från den autonoma miljön – folk med lite olika perspektiv – radikalfeminister, afa-aktivister, husockupanter, syndikalister, reclaimare,
Vi vill träffa enskilda personer som kan berätta om sina drivkrafter, vilka metoder de tycker är lämpliga, vad de vill åstadkomma… hur de ser på det gångna årets aktioner, framtiden för den autonoma rörelsen i Malmö/Lund.
  Vi vill alltså träffa personer som själva kan berätta om sitt engagemang i den autonoma miljön. Skulle det bli en intervju i tidningen kan vi garantera att du/den vi intervjuar får läsa sina citat före publicering.
  Jag skickar det här meddelandet till er för att kokmma i kontakt med någon/några personer som kan tänka sig att att träffas och prata. Och eventuellt ställa upp på en intervju.
  Jag förstår att ni inte har utvalda ledare/språkrör som talar för hela gruppen – än mindre för alla autonoma. Därför får de jag pratar med förstås uttala sig i egenskap av privatpersoner/aktivister.

  Du får gärna sprida det här mejlet och mina kontaktuppgifter vidare till andra personer i den autonoma miljön som du tycker att jag borde prata med – så kan de kontakta mig.

  Ni får gärna höra av er och fråga mer.
  Jag hoppas att du hör av dig!
  Vänliga hälsningar
/Dan Ivarsson
  ==================================
  Dan Ivarsson
Journalist
Sydsvenskan
  Telefon: 040 – 28 12 97
Mobil: 070 – 378 10 48
Växel: 040 – 28 12 00
Fax: 040 – 28 14 15
dan.ivarsson@sydsvenskan.se

 4. sydsvensker avisen er en falsk avis den lukker folk til gi hisdorie og så laver de den om i sydsvenskeren avisen den er inte at stolle på
  en avis der er utroverti at hør og læse
  1 den var med da avtonomerne bliv smidt ut fra føste fus de have nu vil de lokke at
  aktivisterne i miljøet protter til prassen
  hej vi er inte født i går gå o fin en anden at moppe mr sydsvensker avis

 5. ungskyl mig min stave tekst jeg staver a halvet til svensk
  jeg hopper i får står mig
  hilsen jers ven tim
  københavn


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s